Home Blog Nieuws Deck Hook wordt vandaag op Kickstarter.com gelanceerd!

Deck Hook wordt vandaag op Kickstarter.com gelanceerd!

Ik heb er nog nooit van gehoord deck hook nog? Waar ben je in vredesnaam geweest?

Deck Hook is een uitvinding waarop octrooi is aangevraagd Robert Simpsonis en is echt handig voor iedereen eboardof vaste grens. Ontevreden over de stijl en het ontwerp van skate-rugzakken (rugzakken voor onze neven en nichten over de vijver) besloot ik dat er een oplossing moest zijn. Er zijn een paar anderen zoals stroppen die aan tegenovergestelde wielen vastmaken, maar je kunt niet tegelijkertijd een rugzak dragen. Er is ook een ontwerp dat vereist dat je Velcro op je deck plakt om je board aan hun rugzak te bevestigen - geen geweldig idee en we wisten dat we konden verbeteren.

We hebben besloten dat mensen hun willen dragen eboard of een ander bord met een rugzak in plaats van alleen. Wanneer mensen ze dragen, is dit meestal omdat ze pendelen of reizen op een plaats waar rijden niet is toegestaan ​​of moeilijk is en uit onze enquêtes bleek dat eboarders, skaters en longboarders droegen een rugzak in plaats van een tas van het tasje. We hebben een product ontworpen dat op de meeste 2-riemrugzakken wordt bevestigd. De enige typen die niet passen, zijn wandelrugzak-rugzakken waar ze een grote opening / zak bovenop hebben.

Het is lang geleden dat we fabrikanten hebben gevonden die het kunnen maken Deck Hook naar onze specificaties, maar waren eindelijk klaar om te lanceren. We wilden de productie op zijn plaats houden vóór de lancering om de tijd te verminderen voor de begunstigden om hun te ontvangen deck hook evenals het gladstrijken van eventuele defecten of problemen die onvermijdelijk zijn met gloednieuwe producten.

Lanceertijden over de hele wereld zijn als volgt:

VK tijd 3pm

LA 7am

San Francisco 7am

New York 10am

Berlijn 3pm

Sydney 2am donderdagochtend

Tokyo Midnight vanavond

Dit zijn slechts enkele handleidingen voor u in termen van tijd. De Deck Hook wordt wereldwijd verzonden, zodat iedereen een deel van de actie kan pakken!

De campagne wordt binnen iets meer dan 2 uur gestart. Meld u aan bij kickstarter.com om tijd te besparen en zorg ervoor dat u de Super Early Bird-aanbieding niet mist!

Delen:

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dutch NL English EN French FR German DE Grieks EL Spanish ES
HAAR
ZWARTE VRIJDAG WEEK
25TH - 2ND

GEEN CODE NODIG
Automatisch toegepast
OP DE MANDPAGINA

10% KORTING OP ALLE ELEKTRISCHE SKATEBOARDS

BESPAAR TOT £ 140 + GRATIS DRAAGTAS

Automatisch toegepast bij het afrekenen