Home Blog Nieuws Electric Skate (Esk8) Rit - Wat neem je mee?

Electric Skate (Esk8) Ride - Wat neem je mee?

Wat zit er in je 'go-tas' voor een esk8-rit?

Ik heb het niet alleen over je skate-tool. Wat zijn de essentiële items die u nodig / wilt hebben wanneer u op een elektrische skate (Esk8) rit rijdt.

Hier is die van mij:

Flex-Eboard

Natuurlijk is dit onze prototype-versie en ik kan er niet vanaf komen! Ik vind het leuk om ermee te rijden en ik denk dat het momenteel in een constante testfase zit en dat er tweaks worden gegeven aan onze fabrikanten of aan Sololongboards om de Flex-Eboard. Als het prototype Flex-Eboard is niet beschikbaar Ik kies meestal voor de Max-Eboard wat ik het leukst vind om te snijden en te rotzooien.

Check out de Flex-Eboard hier

Canon EOS M3

Ik ben er niet helemaal zeker van dat deze camera beschikbaar is buiten Japan. Ik kocht deze camera weer op mijn reizen en het is echt een geweldig stuk kit. Klein maar met de kwaliteit van veel duurdere digitale spiegelreflexcamera's. Voor elke esk8-rit is dit mijn camera. Als ik bijvoorbeeld een snelle opname of live-foto op Instagram wil, staat de IPhone 7 altijd in mijn zak. De beste camera is degene met jou.

Anker iPhone Batterij Tasje

Mijn telefoon zoemt altijd en voert de batterij vrij snel leeg. Ik draag altijd dit batterijvakje dat je signaal doodt, maar ik laat de bovenkant open wat helpt. Je krijgt er een volledige lading van.

Rugzak

Ik gebruik mijn gewoonte Slick Revolution rugzak / rugzak maar het is niet anders dan een normale rugzak om eerlijk te zijn, afgezien van een speciale functie ...

Het Deck Hook

Dit is een unieke uitvinding van mij (Robert die deze blog schrijft) om te dragen eboards, skateboards en longboards op elke rugzak. Het klikt gewoon rond de rugzakriemen en haken onder de trucks. Eenvoudig in gebruik en vooral zwaarder eboardHet is perfect voor steile heuvels, openbaar vervoer of gebieden waar u niet kunt rijden.

Check out de Deck Hook hier. Lanceert eind augustus op Kickstarter.

Verlichting

We bieden een aantal verlichtingsoplossingen op onze site, namelijk het Go Block Mounted Light en Shred Lights. We hebben er geen shred lights nog in voorraad maar zal zeer binnenkort doen. Ik draag er altijd een paar bij me voor het geval dat de rit naar het donker gaat of ik word op de een of andere manier gevolgd door een bezoek aan een vriend bijvoorbeeld.

Bekijk het Go Block Mounted Light hier

Bekijk ze Shred Lights hier

Selfiestick

Geen grote fan van selfies, maar een selfiestick is het perfecte ding om te filmen en de volledige elektrische skat te krijgeneboard in de foto. Ga het podium in, Casey Neistat. Ik heb een gedeelte van mijn Pro-vat afgevlakt zodat ik het op een vlakke ondergrond, zoals een plankendek, heel gemakkelijk kan klemmen.

Skate-tool

Op grote schaal verkrijgbaar, gestandaardiseerd en inbegrepen bij al onze elektrische borden. Allen-sleutel en 3-groottes van sockets. Gemakkelijk.

Afgezien van deze stukjes draag ik altijd een hoodie (dit is het VK) rijden op snelheid kan ook fris zijn. Ik draag ook een waterdichte in het geval van motregen, ik heb de neiging niet te rijden in de regen, hoewel onze eboards zijn behoorlijk waterdicht.

Laat ons weten wat je gadgets en gadgets moet hebben voor een esk8 in de reacties hieronder.

Delen:

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dutch NL English EN French FR German DE Grieks EL Spanish ES
HAAR
ZWARTE VRIJDAG WEEK
25TH - 2ND

GEEN CODE NODIG
Automatisch toegepast
OP DE MANDPAGINA

10% KORTING OP ALLE ELEKTRISCHE SKATEBOARDS

BESPAAR TOT £ 140 + GRATIS DRAAGTAS

Automatisch toegepast bij het afrekenen