Home Blog Nieuws Waar de Slick Revolution begon

Waar de Slick Revolution begon

[vc_row] [vc_column] [vc_column_text] Waar de Slick Revolution begon

Mijn naam is Robert Simpson en ik ben de oprichter van Slick Revolution. Ik begon deze reis in augustus 2015 omdat alle goede zakelijke ideeën slim zijn met sommige partners boven een pint.

Ik zag eerst een elektrische skateboard toen ik op vakantie was in Surfers Paradise aan de oostkust van Australië. Ik hield van hen en vanaf dat moment wist ik dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten en meedeed aan deze geweldige industrie.

Ik heb heel veel onderzoek gedaan en gekocht over 5 elektrische skateboards en elektrische longboards. Er was niet veel te zien, slechts een paar bedrijven met dure boards en heel veel bedrijven met echt goedkoop eboards.

Ik lees online over de grote merken die er zijn en wat er te bieden was. Ik testte de hel uit alle boards die ik kocht en kwam met deze conclusies

  • Als je een kwaliteit wilt eboard u moet ruim £ 900 uitgeven. (plus importkosten en verzending)
  • Elke plank minder dan deze was over het algemeen van slechte kwaliteit en voldeed niet aan de geclaimde kilometerstand en snelheid.
  • Er zijn veel bedrijven buiten het VK en de EU, maar hier zijn er niet veel.

Ik wist wat ik moest doen. Als ik me in de markt wilde onderscheiden, zou ik moeten zoeken eboards voor retail tussen £ 500 en £ 800 terwijl de kwaliteit van de duurdere boards behouden blijft.

Ik heb tientallen fabrikanten over de hele wereld benaderd om te zien wat ze konden maken en hoe goed ze het konden maken. Na veel vallen en opstaan ​​en ik bedoel heel veel, besloten we uiteindelijk tot een fabrikant die onze doelen kon leveren aan het VK en de EU-markt.

Mijn bedrijf heeft een lange weg afgelegd sinds 2015 met nieuwe ontwerpen en zeer innovatieve functies in de pijplijn voor 2017. Onze elektrische skateboards en elektrische longboards evolueren altijd om betere ontwerpen, meer veelzijdige borden en nieuwe stijlen van decks te bevatten.

We hebben het beest -Eboard onderweg, evenals nieuwe versies van de Max-Eboard met off-roadmogelijkheden en uitwisselbare onderdelen. Wilt u uw bord upgraden? We zijn van plan dit binnenkort mogelijk te maken!

Ik zal u uiteraard op de hoogte houden van onze voortgang naarmate ons bedrijf groeit naarmate meer en meer tevreden klanten toetreden tot de Slick Revolution.

We horen altijd graag ideeën van onze klanten over ontwerpwijzigingen of functies. Als u ideeën heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen. Je weet maar nooit, je idee kan de productielijn halen.

Delen:

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dutch NL English EN French FR German DE Grieks EL Spanish ES
HAAR
ZWARTE VRIJDAG WEEK
25TH - 2ND

GEEN CODE NODIG
Automatisch toegepast
OP DE MANDPAGINA

10% KORTING OP ALLE ELEKTRISCHE SKATEBOARDS

BESPAAR TOT £ 140 + GRATIS DRAAGTAS

Automatisch toegepast bij het afrekenen